Skeematerapia-konferenssi – Tutustu puhujiin

Hollantilainen Michiel van Vreeswijk (MSc) on kliininen psykologi ja G-Kracht Mental Health Care -instituutin toimitusjohtaja. Hän toimii kognitiivisen käyttäytymisterapian (VGCt) terapeuttina ja sertifioitu ohjaajana. Lisäksi Vreeswijk on yksilö- ja ryhmätason sertifioitu kouluttajatason skeematerapeutti (ISST).

Vreeswijk tunnetaan niin kotimaassaan kuin kansainvälisestikin skeematerapian inspiroivana kouluttajana, ohjaajana ja terapeuttina. Hän on myös toimittanut tai ollut mukana koostamassa useita alan kirjoja ja tieteellisiä artikkeleita.

https://www.mfvanvreeswijk.com

 

 

 

 

 

Kliininen psykologi Rosi Reubsaet lähestyy Skeematerapia-konferenssin esityksessään skeematerapiaa vaiheiden kautta. Vaiheet ja niihin liitetyt tavoitteet, henkilökohtaiset ominaisuudet sekä asenne terapiaa kohtaan auttavat potilasta saavuttamaan tuloksia askel askeleelta. Samalla myös terapeutti saa työhönsä varmuutta ja rakennetta. Prosessiin sisältyy tasapainoisesti kognitiivisen, kokeellisen ja käyttäymispsykologian piirteitä.

Reubsaetin luennossa esitellään erilaisten vaiheiden luonnetta ja taustaa. Mukana on konkretiaa ja käytännön harjoittelua sekä runsaasti tilaa keskustelulle.

 

More about Rosi

ROSI REUBSAET is a clinical psychologist, cognitive behavioural therapist and schema therapy supervisor who has specialized for two decades in working with individuals who suffer from severe personality disorders. She gives international courses and workshops, and she is a board member of the personality disorders division of the Dutch Association for Behavioral and Cognitive therapy. Rosi is the co-founder and general director of the House for Schema Therapy, a mental health care facility in the Netherlands where, together with colleagues Guido Sijbers, Wiesette Krol, Judith Vanhommerig and Judith Hollands, she treats people with personality disorders with schema therapy. With the same four colleagues she also runs the Academy for Schema Therapy, a Dutch institution for delivering schema therapy supervision and training.

 

[/accordion]