Koulutuskalenteri

HUOM. Keskiviikkona 17.4.2024 on ollut ilmoittautumisessa käyttökatko ja nyt ilmottautumislinkki toimii jälleen. Jos ilmottautumisessa tulisi uudelleen ongelmia, niin olethan yhteydessä luote@luote.fi !!!

Koulutuksiimme ilmoittaudutaan tämän koulutuskalenterin kautta. Mikäli ilmoittautumiseen liittyen sinulle tulee kysymyksiä ota yhteyttä luote@luote.fi tai soita 050 3122229. HUOM! Ilmoittautuminen on voimassa vasta kun olet antanut kaikki tiedot ja klikannut VAHVISTA painiketta. Jos et heti sen jälkeen saa sähköpostiisi vahvistusviestiä tai jos olet ilmoittautunut johonkin koulutukseen ja sinulle ei ole tullut viimeistään viikkoa ennen koulutuksen alkua sähköpostia koulutukseen liittyen (esim. materiaaleja  tai webinaarilinkki ohjeineen, yms.) niin ota yhteys luote@luote.fi

Mikäli havaitset jotain toimimattomuutta järjestelmässä tai hankaluutta ilmoittautumisessa, ota heti yhteyttä, jotta voimme korjata tilannetta. Olemme kiitollisia palautteista, se auttaa meitä kehittämään koulutuskalenterimme toimivuutta. Toiveita kouluttajista ja koulutusaiheista otamme myös todella mielellään vastaan – laita spostia luote@luote.fi


KOULUTUKSIA


Vahvista skeematerapian taitojasi – Miten linkittää kohtaamattomat tarpeet, skeemat ja koetut ongelmat?  Kuinka selkeästi kuvata näitä skeematerapian ydinkäsitteitä yhdistäen ne potilaan ajankohtaisiin ongelmiin  – tämä luo perustan ja motivaation terapeuttiselle työskentelylle, luo ymmärryksen ja antaa suunnan jatkolle. Vahvista taitoasi tarkoituksellisen harjoittelun (Deliberate Practice) menetelmällä. Kouluttaja: Anna-Maija Kokko.  Aika: 22.5.2024 klo: 14-16.00. zoom koulutus.

Vahvista skeematerapian taitojasi
– Kuinka empaattisesti konfrontoida ei-toimivia selviytymiskeinoja?
Kouluttaja: Anna-Maija Kokko
29.5.2024 8.00-10.00 zoom koulutus

 

Vahvista skeematerapian taitojasi -Kognitiivinen uudelleenmäärittely kokemuksellisen työstämisen jälkeen. –Käytännönläheinen webinaari Skeematerapia teoriasta käytäntöön kirjan kirjoittajilta Satu Kaski, Anastasia Kozlovski ja Minna Toikka. Ti 18.6.2024 klo 12.00-15.00 zoom  koulutus.

Lue lisää ja osallistu

Skeematerapia; Kun ei tunnu miltään – Kuinka auttaa asiakasta kohti aitoja tunteita ja vahvistaa tervettä aikuista puolta?
20.9.2024 09:00 – 17:00

KANSAINVÄLISIÄ KOULUTUKSIA


KV Seminaari 2024 – Lars Mehlum: ”Epävakaa persoonallisuus nuorten ja nuorten aikuisten hoidossa” /

”Treatment of Borderline Personality Disorder in Adolescents and Young Adults”,

(The seminar will be conducted in English), Helsinki (location to be specified later)

05.06.2024 09:00 – 17:00