Verkkokauppa

Tervetuloa tutustumaan verkkokauppaamme ja julkaisuihimme!

Tältä sivulta voit ostaa Luote Oy:n julkaisuja ja tallenteita kevään 2020 webinaareista. Voit selata kaikkia tuotteita esittelyineen myös täällä.

Webinaaritallenteiden lisenssi on voimassa 6kk tunnuksen lähetyksestä ja e-mindfulness verkkokurssin lisenssi on  voimassa kuluvan vuoden loppuun asti. 

Voit tilata julkaisuja tämän sivun alareunassa näkyvistä Osta -linkeistä tai osoitteesta luote@luote.fi

 

Webinaaritallenne: Syömishäiriöiden kognitiivinen psykoterapia

KOULUTUKSEN TAVOITTEET:

Tutustua syömishäiriöiden hoidolle spesifeihin kognitiivisiin menetelmiin teorian ja harjoitteiden pohjalta.

Webinaarin tavoitteena on antaa osallistujille tietoa ja käytännön työkaluja syömishäiriöiden hoitoon kognitiivisessa psykoterapiassa. Koulutuksessa tutustutaan syömishäiriöiden taustalla oleviin teorioihin, hoidon pääperiaatteisiin ja kognitiivisten työskentelytapojen hyödyntämiseen käytännössä psykoterapiaistunnolla.

Luennoitsija

Pia Charpentier on psykologi ja kognitiivinen kouluttajapsykoterapeutti. Hän on sertifioitu hakomiterapeutti (mindfulness-pohjainen kehopsykoterapia) ja työskennellyt syömishäiriöiden hoidon parissa noin 25 vuotta.

Koulutus toteutettiin Luote Oy:n webinaarina 29.5.2020. Myytävä tuote on tallenne tästä webinaarista. Webinaari on nähtävissä Moodle-oppimisalustalla, johon asiakkaalle toimitetaan tunnukset viikon sisään ostoksesta ja käyttöoikeus on voimassa 6 kk tunnuksen toimituksesta. Huomioithan, että verkkokaupasta ostettu tallenne on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön.

 Webinaaritallenne: Syömishäiriöiden kognitiivinen psykoterapia

Webinaaritallenne: Lasten ja nuorten kognitiiviset ja käyttäytymisterapiat

Webinaari tarjoaa konkreettisen katsauksen lasten ja nuorten kognitiivisten ja käyttäytymisterapioiden kenttään ja työmenetelmiin. Aiheesta ensimmäisen suomenkielisen perusteoksen kirjoittaneet kouluttajat nostavat esiin paitsi terapian peruselementtejä myös mm. yhteistyön vanhempien kanssa ja kehityssensitiivisyyden terapiatyöskentelyssä. Koulutus pohjautuu kouluttajien kirjoittamaan ja Martti T. Tuomiston toimittamaan teokseen Lasten ja nuorten kognitiiviset ja käyttäytymisterapiat (Duodecim, 2018), mutta webinaariin osallistuminen ei edellytä teokseen tutustumista ennakkoon.

Luennoitsijat
Klaus Ranta LT, nuorisopsykiatrian erikoislääkäri, kognitiivisen psykoterapian psykoterapeutti VET
Minna Koskinen kognitiivisen psykoterapian psykoterapeutti VET, perheterapeutti
Jorma Fredriksson psykologi, kognitiivisen psykoterapian psykoterapeutti VET

Webinaaritallenne: Lasten ja nuorten kognitiiviset ja käyttäytymisterapiat

Webinaari koostuu kolmesta 45 minuutin luennosta:

Johdanto ja esittely
Klaus Ranta: Lasten ja nuorten kognitiiviset ja käyttäytymisterapiat: lähestymistapa, keskeiset elementit.
Minna Koskinen: Työskentely vanhempien kanssa lasten kognitiivisissa ja käyttäytymisterapioissa
Jorma Fredriksson: Lasten ja nuorten kognitiivisten ja käyttäytymisterapioiden kehityssensitiivisyys

 

Webinaaritallenne on nähtävissä Moodle-oppimisalustalla. Tunnukset Moodleen saat sähköpostiisi viikon sisään tuotteen tilauksesta ja käyttöoikeus on voimassa 6 kk tunnuksen toimituksesta. Webinaari toteutettiin Zoom-alustalla 16.4.2020 ja koulutukseen osallistui opiskelijoita etänä. Tämä myytävä tuote on tallenne 16.4. toteutetusta webinaarikoulutuksesta. Huomioithan, että verkkokaupasta ostettu tallenne on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön.

Webinaaritallenne: Keholliset menetelmät kognitiivisessa psykoterapiassa

Webinaarin tavoitteena on antaa osallistujille tietoa ja käytännön työkaluja kehollisten menetelmien hyödyntämiseen kognitiivisessa psykoterapiassa. Koulutuksessa tutustutaan kehollisten menetelmien taustalla oleviin teorioihin, kehollisen työskentelyn pääperiaatteisiin ja kehollisten työskentelytapojen hyödyntämiseen käytännössä psykoterapiaistunnolla. Osallistujat saavat tietoa vireystilaikkunasta (sietoikkuna), eri vireystiloille ominaisista piirteistä, kehollisten voimavarojen hyödyntämisestä vireystilan säätelyssä sekä vireystilaikkunan kanssa työskentelyn mahdollisuuksista psykoterapiassa.
Koulutus sisältää harjoituksia.

Webinaaritallenne: Keholliset menetelmät kognitiivisessa psykoterapiassa
Luennoitsija
Marianne Alonen on psykologi ja kognitiivinen kouluttajapsykoterapeutti. Hän on perehtynyt mm. sensorimotorisen psykoterapian, EMDR:n, psykofyysisen hengitysterapian sekä muiden kehollisten menetelmien käyttöön psykoterapiatyössä.

Webinaaritallenne on nähtävissä Moodle-oppimisalustalla. Tunnukset Moodleen saat sähköpostiisi viikon sisään tuotteen tilauksesta  ja käyttöoikeus on voimassa 6 kk tunnuksen toimituksesta. Webinaari toteutettiin Zoom-alustalla 14.5.2020 ja koulutukseen osallistui opiskelijoita etänä. Tämä myytävä tuote on tallenne 14.5. toteutetusta webinaarikoulutuksesta. Huomioithan, että verkkokaupasta ostettu tallenne on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön.

 

Webinaaritallenne: Mindfulness-menetelmien ja siihen liittyvien e-materiaalien hyödyntäminen asiakastyössä sekä itsehoidollisesti

KOULUTUKSEN TAVOITTEET
•Aamupäivän osuudessa käymme läpi verkkokurssinhyödyntämistä asiakastyössä ja siihen liittyviä keskeisiäajatuksia ja kysymyksiä

•Iltapäivän osuus keskittyy verkkokurssin hyödyntämiseenpsykoterapeutin itsehoidollisena osana

Webinaaritallenne: Mindfulness-menetelmien ja siihen liittyvien e-materiaalien hyödyntäminen asiakastyössä sekä itsehoidollisesti

E-MINDFULNESS VERKKOKURSSI

•Verkkokurssi on kahdeksan viikkoinen mindfulness -ohjelma, joka etenee yksinkertaisista perusmeditaatioista vaikeampiin askel askeleelta. Kurssiin liittyy viikoittaista harjoittelua

•Lisenssi sisältää 10 verkkotunnusta verkko-oppimisympäristöön asiakkaille jaettavaksi ja kurssin monipuolinen sisältö mahdollistaa materiaalin käytön niin itsenäisesti kuin terapeutinkin kanssa

•Verkkokurssin voi tilata hintaan 47,5€/38€ (sis.alv 24%) Luotteen verkkokaupasta


LUENNOITSIJA
Anastasia Kozlovski on lääkäri, kognitiivinen kouluttajapsykoterapeutti ja mindfulness-ohjaaja ja on luonut Luotteelle verkkokurssin mindfulnessin hyödyntämisestä asiakastyössä ja itsehoidossa.

Myytävä tuote on tallenne Luote Oy:n 7.5.2020 isännöimästä webinaarista. Webinaari on nähtävissä Moodle-oppimisalustalle, jonne asiakkaalle toimitetaan tunnukset sähköpostitse viikon sisään tallenteen ostosta  ja käyttöoikeus on voimassa 6 kk tunnuksen toimituksesta. Huomioithan, että verkkokaupasta ostettu tallenne on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön.

E-MINDFULNESS VERKKOKURSSI 

Verkkokurssi on kahdeksanviikkoinen mindfulness-ohjelma, joka etenee yksinkertaisista perusmeditaatioista vaikeampiin askel askeleelta. Kurssiin liittyy jokaviikkoinen harjoittelu ja kurssi on toteutettu Moodlen verkko-oppimisympäristössä.

 

Tämä ohjelma sisältää MBCT-kurssin (mindfulness based cognitive therapy) meditaatioita, vaikka se ei korvaa virallista MBCT-kurssia, johon sisältyy ryhmätyöskentely ja ryhmätuki. Verkkokurssiin kuuluu monia meditaatiota videolla yhdessä kokemusasiantuntijan kanssa. Keskustelemme meditaation vaikutuksista sekä sen jälkeisistä tunnelmista ja kysymyksistä. Jokaisen viikon kohdalta löytyy myös kirjallista materiaalia (joka on koottu kirjallisuudesta ja asiantuntija-artikkeleista) ja interaktiivisia kotitehtäviä sekä äänitteitä meditaatioista kotiharjoittelua helpottamaan.

Kyseessä on lisenssi psykoterapeutille, joka antaa mahdollisuuden tutustua ja osallistua kurssiin itse ja jakaa tunnuksia kymmenelle omalle asiakkaalle loppuvuodeksi. Lisenssin hinta on 47,50e, Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen jäsenille hinta on 38 euroa.

Kouluttajana on lääkäri (lääketieteen lisensiaatti), kognitiivinen kouluttajapsykoterapeutti, mindfulness-ohjaaja (Integrum®) sekä rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja ja valmentaja (RVO® ja RVV®) Anastasia Kozlovski.


 

Terapeuttinen korttipeli Mitä sinä tiedät?

MITÄ SINÄ TIEDÄT? - Terapiakortit lasten kanssa keskusteluun perhe- ja seksuaaliväkivallasta

Tutkimustulosten mukaan lapseen kohdistuneen väkivallan puheeksi ottaminen lapsen kanssa on monelle ammattilaiselle haastavaa.

MITÄ SINÄ TIEDÄT? VAD VET DU?

Terapeuttinen korttipeli lasten kanssa keskusteluun perheväkivallasta, seksuaaliväkivallasta ja pahoinpitelystä. Korttipeli on ammattilaisille apuväline ottaa lasten kanssa puheeksi vaikeat asiat kuten väkivallan uhriksi joutuminen.

Terapiakorttien hinta on 47,50 euroa ja Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen jäsenille 38,00 euroa. Hinnat sisältävät arvolisäveron.

Tilauksen toimitus postitse: Postituskulut 1-5 korttipaketin erä 7,5 euroa, 6-10 korttipaketin erä 15,50 euroa, yli 10 korttipaketin erät ilman postituskulua)


Tunteiden vallassa -kansi

 

TUNTEIDEN VALLASSA - Työkirja nuorten terapiatyöskentelyn tueksi tunnesäätelytaitojen opetteluun

Kirjan kirjoittaja: Kati Puumala, Psykologi, psykoterapeutti YET

Tähän kirjaan on koottu dialektisen käyttäytymisterapian ja muita niin sanotun kolmannen aallon menetelmiä työskennellä nuorten kanssa epämääräisen pahan olon parissa ja saada sille työstettävä muoto. Kirjassa kulkevat rinnakkain psykoedukaatio, metaforat, tarinat ja harjoitukset, jotka ovat suoraan hyödynnettävissä työskentelyyn. Kati on koonnut kirjan mm. hyödyntäen omaa perheneuvolataustaa.

Oppaan hinta on 29 euroa ja Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen jäsenille 24 euroa. Hinnat sisältävät arvolisäveron.

Tilauksen toimitus postitse: Postituskulut 1-5 kirjan erä 7,5 euroa, 6-10 kirja erä 15,50 euroa, yli 10 kirjan erät ilman postituskulua)


SKEEMAPSYKOTERAPIA KÄYTÄNNÖSSÄ

 

 

Irma Karilan ja Jyrki Tuularin 10/2017 ilmestyneessä Skeemapsykoterapia käytännössä -oppaassa kuvataan skeemapsykoterapian nykytilaa, keskeisiä työtapoja havainnollistavine esimerkkeineen ja tutkimusnäyttöä terapian tuloksellisuudesta.

 

Skeemapsykoterapia käytännössä –opas perustuu aiempaan Skeematerapeuttinen työskentely –monisteeseen.

 

Opas on tilattavissa tilaa kirja kohdasta, hintaan 25 euroa, sis. alv.

Tilauksen toimitus postitse: Postituskulut 1-5 kirjan erä 7,5 euroa, 6-10 kirja erä 15,50 euroa, yli 10 kirjan erät ilman postituskulua)

 

 

 

 

 

Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen jäsenyys
Yhdistyksen jäsenyys oikeuttaa jäsenhintaan.
Voit myös ottaa yhteyttä luote@luote.fi tai 050 3631213
Voit tutustua tietosuojaselosteisiin tästä