Verkkokauppa

Tervetuloa tutustumaan verkkokauppaamme ja julkaisuihimme.

Voit tilata julkaisuja tämän sivun alareunassa näkyvistä Osta -linkeistä tai osoitteesta luote@luote.fi

 

E-MINDFULNESS VERKKOKURSSI 

Verkkokurssi on kahdeksanviikkoinen mindfulness-ohjelma, joka etenee yksinkertaisista perusmeditaatioista vaikeampiin askel askeleelta. Kurssiin liittyy jokaviikkoinen harjoittelu ja kurssi on toteutettu Moodlen verkko-oppimisympäristössä.

e-mindfulness

Tämä ohjelma sisältää MBCT-kurssin (mindfulness based cognitive therapy) meditaatioita, vaikka se ei korvaa virallista MBCT-kurssia, johon sisältyy ryhmätyöskentely ja ryhmätuki. Verkkokurssiin kuuluu monia meditaatiota videolla yhdessä kokemusasiantuntijan kanssa. Keskustelemme meditaation vaikutuksista sekä sen jälkeisistä tunnelmista ja kysymyksistä. Jokaisen viikon kohdalta löytyy myös kirjallista materiaalia (joka on koottu kirjallisuudesta ja asiantuntija-artikkeleista) ja interaktiivisia kotitehtäviä sekä äänitteitä meditaatioista kotiharjoittelua helpottamaan.

Kyseessä on lisenssi psykoterapeutille, joka antaa mahdollisuuden tutustua ja osallistua kurssiin itse ja jakaa tunnuksia kymmenelle omalle asiakkaalle loppuvuodeksi. Lisenssin hinta on 47,50e, Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen jäsenille hinta on 38 euroa.

Kouluttajana on lääkäri (lääketieteen lisensiaatti), kognitiivinen kouluttajapsykoterapeutti, mindfulness-ohjaaja (Integrum®) sekä rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja ja valmentaja (RVO® ja RVV®) Anastasia Kozlovski.


 

Terapeuttinen korttipeli Mitä sinä tiedät?

MITÄ SINÄ TIEDÄT? - Terapiakortit lasten kanssa keskusteluun perhe- ja seksuaaliväkivallasta

Tutkimustulosten mukaan lapseen kohdistuneen väkivallan puheeksi ottaminen lapsen kanssa on monelle ammattilaiselle haastavaa.

MITÄ SINÄ TIEDÄT? VAD VET DU?

Terapeuttinen korttipeli lasten kanssa keskusteluun perheväkivallasta, seksuaaliväkivallasta ja pahoinpitelystä. Korttipeli on ammattilaisille apuväline ottaa lasten kanssa puheeksi vaikeat asiat kuten väkivallan uhriksi joutuminen.

Terapiakorttien hinta on 45,00 euroa ja Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen jäsenille 38,00 euroa. Hinnat sisältävät arvolisäveron.

Tilauksen toimitus postitse: Postituskulut 1-5 korttipaketin erä 7,5 euroa, 6-10 korttipaketin erä 15,50 euroa, yli 10 korttipaketin erät ilman postituskulua)


Tunteiden vallassa -kansi

 

TUNTEIDEN VALLASSA - Työkirja nuorten terapiatyöskentelyn tueksi tunnesäätelytaitojen opetteluun

Kirjan kirjoittaja: Kati Puumala, Psykologi, psykoterapeutti YET

Tähän kirjaan on koottu dialektisen käyttäytymisterapian ja muita niin sanotun kolmannen aallon menetelmiä työskennellä nuorten kanssa epämääräisen pahan olon parissa ja saada sille työstettävä muoto. Kirjassa kulkevat rinnakkain psykoedukaatio, metaforat, tarinat ja harjoitukset, jotka ovat suoraan hyödynnettävissä työskentelyyn. Kati on koonnut kirjan mm. hyödyntäen omaa perheneuvolataustaa.

Oppaan hinta on 29 euroa ja Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen jäsenille 24 euroa. Hinnat sisältävät arvolisäveron.

Tilauksen toimitus postitse: Postituskulut 1-5 kirjan erä 7,5 euroa, 6-10 kirja erä 15,50 euroa, yli 10 kirjan erät ilman postituskulua)


SKEEMAPSYKOTERAPIA KÄYTÄNNÖSSÄ

 

 

Irma Karilan ja Jyrki Tuularin 10/2017 ilmestyneessä Skeemapsykoterapia käytännössä -oppaassa kuvataan skeemapsykoterapian nykytilaa, keskeisiä työtapoja havainnollistavine esimerkkeineen ja tutkimusnäyttöä terapian tuloksellisuudesta.

 

Skeemapsykoterapia käytännössä –opas perustuu aiempaan Skeematerapeuttinen työskentely –monisteeseen.

 

Opas on tilattavissa tilaa kirja kohdasta, hintaan 25 euroa, sis. alv.

Tilauksen toimitus postitse: Postituskulut 1-5 kirjan erä 7,5 euroa, 6-10 kirja erä 15,50 euroa, yli 10 kirjan erät ilman postituskulua)

 

 

 

 

 

Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen jäsenyys
Yhdistyksen jäsenyys oikeuttaa jäsenhintaan.
Voit myös ottaa yhteyttä luote@luote.fi tai 050 3631213
Voit tutustua tietosuojaselosteisiin tästä