Uusi koulutuskoordinaattori aloittaa!

Luotteen toimintaan etsittiin vahvistusta koulutuskoordinaattorihaulla joulukuussa ja saimme monta hyvää hakemusta. Hakijoiden joukosta valikoitui Kaisa Rauhala hoitamaan koulutuskoordinaattorin tehtävää. Kaisa on aloittanut tänään 21.1.2019 tutustumaan tehtävään ja ottaa pikku hiljaa hoitaakseen seminaarikoulutukset. Tervetuloa Kaisa Luotteen toimintaan mukaan.

Kaisan tervehdys

Olen 36-vuotias toisen vuoden aikuisten kognitiivisen psykoterapiakoulutuksen opiskelija ja toimintaterapeutti Helsingistä. Olen toiminut Helsingin kaupungin psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa toimintaterapeuttina kahdeksan vuoden ajan. Koulutuskoordinaattorina aloittaessani jatkan osa-aikaisesti toimessani psykiatrian poliklinikan mielialahäiriötyöryhmässä. Vapaa-aikanani rentoudun liikkumalla ja ulkoilemalla monipuolisesti, päivittäisestä ulkoilustani pitävät huolen osaltaan kaksi koiraani.

Kognitiivisen psykoterapian opintojen myötä mielenkiintoni kognitiiviseen psykoterapiaan on syventynyt ja olen kiitollinen saadessani tämän mahdollisuuden olla osana Luote Oy:n tiimiä koulutusten suunnittelun, toteutuksen ja kehittämisen saralla. Omat kokemukseni Luote Oy:n järjestämistä koulutuksista ovat puhtaasti positiivisia ja on ilo olla osana laadukkaiden koulutusten tulevaisuutta. Lähden uuteen tehtävään mielenkiinnolla ja innostuksella, uskon oppivani tehtävän myötä paljon, mutta myös tuovani uusia näkökulmia ja ajatuksia tehtäviini liittyvissä asioissa.

Yt. Kaisa