MUUTOKSEN TUULIA LUOTE OY:n OULUN TERAPEUTTIKESKUKSESSA

Lämmin kiitos Susann Thylinille ja Paula Jaakolalle todella merkittävästä työstä Luote Oy:n toimitilojen käynnistämisessä. He etsivät tilat ja toteuttivat ne todella kauniiksi ja viihtyisäksi!! He ovat kantaneet toimintoja tähän saakka ja nyt on viestikapulan siirtämisen aika. Marraskuun alussa Oulun terapeuttikeskuksen emännöijänä aloittaa Reetta Aalto-Setälä ja Virpi Ylijukuri siirtyy myös tiloihin tuolloin. Saamme siis oikein oivan ’voimakaksikon’ kehittämään Luote Oy:n toimintoja Ouluun. Molemmat sekä Reetta että Virpi ovat muutenkin mukana Luotteen toiminnoissa. Tarkoituksena on lisätä ja monipuolistaa ryhmä-, työnohjaus- ja koulutustoimintoja tilassa. Toivomme että toiminnat voisivat Oulun seudulla tukea ja vahvistaa kognitiivisen psykoterapian asemaa ja näkyvyyttä ja tukea kognitiivisten psykoterapeuttien keskinäistä yhteisyyttä.

Muutoksen tuulina:

  • Mahdollisuudet joustavammin vuokrata tiloja erilaisiin tarpeisiin, lähtien yksittäisistä tunneista, vaikkapa puoleen päivään tai koko huoneen vuokraamiseen itselleen (tietenkin vapaiden tilojen mukaan). Tavoitteena on pystyä vastaamaan erilaisiin terapeuttien tarpeisiin eri vaiheissa omaa ammatinharjoittamista. Ota siis rohkeasti yhteyttä anna-maija.kokko@luote.fi tai susan.laitala@luote.fi ja kerro tilatarpeistasi. Tutustumiset marraskuun alkuun saakka voi sopia Paula Jaakolan kanssa jaakola.paula.m@gmail.com 040 7418681, sitten Reetta ottaa emännöinnin haltuun reetta.aaltosetala@gmail.com 0405171207
  • Reetta varustaa yhden huoneen lasten terapiatarvikkeilla, joten myös lasten kanssa työskentelevät, tämä siis uutena valmiutena loppuvuodesta lähtien.
  • Sisäilmasta on ollut huolta keväästä lähtien, olemme tätä lähteneet selvityttämään taloyhtiöllä ja tässä asiassa on nyt konkreettisesti tulossa uusia tuulia, eli huoneistossa todettua alipainetilaa, raikkaan tuloilman vähäisyyttä korjataan lisäämällä tuloilmaventtiilejä. Valitettavasti jotkut aiemmin epäpuhtaalle sisäilmalle altistuneet ovat saaneet oireita tiloissa, muut eivät ole sisäilmasta ongelmia kokeneet, (olemme kaikilta kevään ja kesän aikana tiloissa vuokralla olleilta kysyneet ja selvittäneet heidän kokemuksensa). Tuota raittiin ilman puutosta nyt siis korjataan, jotta aiemmin altistuneetkaan eivät oireita saisi. Haluamme tehdä kaikkemme, jotta kaikki voivat tiloissa osallistua toimintoihin! Sisäilman tilannetta seurataan nyt systemaattisesti.
  • Lauantaina 17.11. on koulutuspäivän jälkeen avoimet ovet ja Luote Oy:n ’pikkujoulut’. Tule mukaan keskustelemaan ja tuomaan toiveita ja ideoita jatkon toimintoihin. Anna-Maija ja Susan jäävät myös koulutuspäivän jälkeen illaksi ja mahdollista toki kuulla myös kesäkauden mielenkiintoisia kongressikuulumisia, uusia tuulia maailmaltakin. Tästä tilaisuudesta laitetaan vielä erillinen tiedote ilmoittautumistietoineen.

Syyskauden aloittamisterveisin,

Anna-Maija ja Susan