Luotteen uusi assistentti!

Hei kaikille!

Olen Paula Partanen, 24-vuotias elämäniloinen nuori nainen Lappeenrannasta ja olen juuri saanut ilon ja kunnian liittyä Luote Oy:n tiimiin! Toimin siis tästä edes Luotteella koulutusassistenttina sekä apukätenä toimiston puolella asioissa.

Olen ollut kiinnostunut psykologiasta hyvin pitkään ja heti ensimmäisestä lukiokurssista lähtien minulle selkeni, että tämä tulee olemaan alani. Koen ihmisten kanssa kanssakäymisen hyvin antoisaksi ja olen aina ollut ihmisläheinen ihminen. Lukion ja vuoden töiden teon jälkeen tahdoin seurata haaveitani ja lähteä ulkomaille opiskelemaan. Muutin opiskelemaan Pohjois-Hollantiin ja valmistuin psykologian kandidaatiksi viime keväänä. Vietin opintojeni aikana kolme vuotta Groningenissa ja ulkomailla asuessani koen, että henkilökohtainen kasvu oli valtavaa. Kohdatessani erilaisia ihmisiä mitä erilaisimmista kulttuureista ja taustoista tämä rikastutti elämääni erittäin paljon kaikin puolin. Opintojeni jälkeen kaipasin takaisin tähän kauniiseen kotimaahan, ja palasin opintojen päätyttyä takaisin Suomeen. Seuraavaksi minulla on tähtäimessä psykologian maisterin opinnot.

Intohimoihini kuuluu joogan ja nykytanssin lisäksi myös ompelu. Nautin myös lukemisesta ja varsinkin uusimmat tutkimukset psykologian saralla kiinnostavat. Luonteeltani olen rento ja lämminhenkinen, ja elämän filosofiani on olla ihminen ihmisille.