Julkaisut

Hei!

Uudistamme verkkokauppaa ja pahoittelemme hetken häiriötä tilaussivuilla. Voit tilata tuotteita osoitteesta koulutusassistentti(a)luote.fi

Ystävällisin terveisin ja tilauksestasi kiittäen,

Luote Oy

Terapeuttinen korttipeli Mitä sinä tiedät?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MITÄ SINÄ TIEDÄT? - Terapiakortit lasten kanssa keskusteluun perhe- ja seksuaaliväkivallasta

Tutkimustulosten mukaan lapseen kohdistuneen väkivallan puheeksi ottaminen lapsen kanssa on monelle ammattilaiselle haastavaa.

MITÄ SINÄ TIEDÄT? VAD VET DU?

Terapeuttinen korttipeli lasten kanssa keskusteluun perheväkivallasta, seksuaaliväkivallasta ja pahoinpitelystä. Korttipeli on ammattilaisille apuväline ottaa lasten kanssa puheeksi vaikeat asiat kuten väkivallan uhriksi joutuminen.

Terapiakorttien hinta on 45,00 euroa ja Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen jäsenille 38,00 euroa. Hinnat sisältävät arvolisäveron.

 

Tilauksen toimitus postitse: Postituskulut 1-5 korttipaketin erä 7,5 euroa, 6-10 korttipaketin erä 15,50 euroa, yli 10 korttipaketin erät ilman postituskulua)


Tunteiden vallassa -kansi

UUNITUORE KIRJA

TUNTEIDEN VALLASSA - Työkirja nuorten terapiatyöskentelyn tueksi tunnesäätelytaitojen opetteluun

Kirjan kirjoittaja: Kati Puumala, Psykologi, psykoterapeutti YET

Tähän kirjaan on koottu dialektisen käyttäytymisterapian ja muita niin sanotun kolmannen aallon menetelmiä työskennellä nuorten kanssa epämääräisen pahan olon parissa ja saada sille työstettävä muoto. Kirjassa kulkevat rinnakkain psykoedukaatio, metaforat, tarinat ja harjoitukset, jotka ovat suoraan hyödynnettävissä työskentelyyn. Kati on koonnut kirjan mm. hyödyntäen omaa perheneuvolataustaa.

Oppaan hinta on 29 euroa ja Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen jäsenille 24 euroa. Hinnat sisältävät arvolisäveron.

Tilauksen toimitus postitse: Postituskulut 1-5 kirjan erä 7,5 euroa, 6-10 kirja erä 15,50 euroa, yli 10 kirjan erät ilman postituskulua)


SKEEMAPSYKOTERAPIA KÄYTÄNNÖSSÄ

 

 

Irma Karilan ja Jyrki Tuularin 10/2017 ilmestyneessä Skeemapsykoterapia käytännössä -oppaassa kuvataan skeemapsykoterapian nykytilaa, keskeisiä työtapoja havainnollistavine esimerkkeineen ja tutkimusnäyttöä terapian tuloksellisuudesta.

 

Skeemapsykoterapia käytännössä –opas perustuu aiempaan Skeematerapeuttinen työskentely –monisteeseen.

 

Opas on tilattavissa tilaa kirja kohdasta, hintaan 25 euroa, sis. alv.

Tilauksen toimitus postitse: Postituskulut 1-5 kirjan erä 7,5 euroa, 6-10 kirja erä 15,50 euroa, yli 10 kirjan erät ilman postituskulua)

 

 

 

 

 

Ahdistus aisoihin – Lasten ahdistuneisuuden fokusoitu kognitiivinen hoito

Ahdistus aisoihin – Lasten ahdistuneisuuden fokusoitu kognitiivinen hoito

 

Ahdistus aisoihin -oppaaseen on koottu lasten ahdistuneisuuden hoidon työtapoja kattavaksi kokonaisuudeksi. Opas perustuu tämänhetkiseen kognitiiviseen psykoterapeuttiseen tietämykseen. Oppaassa on terapeutille suunnattu osio ahdistuksesta ja sen hoidosta sekä lapselle ja vanhemmalle omat psykoedukaatio- ja harjoitusosiot. Oppaan keskeinen ajatus on vahvistaa lapsen itsesäätelytaitoja ja vahvuuksia vanhempien reflektiivisellä tuella.

Oppaan kirjoittajat ovat Inkeri Eskonen (YTT, psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti), Mari Levander (LL, lastenpsykiatri ja kognitiivinen psykoterapeutti) ja Minna Roine (PsM, psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti). Kirjoittajat ovat työskennelleet pitkään lasten kanssa kohdaten työssään ahdistusoireisia lapsia perheineen.


Oppaan hinta on 34,50 euroa ja Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen jäsenille 29,50 euroa. Hinnat sisältävät arvolisäveron.

Tilauksen toimitus postitse: Postituskulut 1-5 kirjan erä 7,5 euroa, 6-10 kirja erä 15,50 euroa, yli 10 kirjan erät ilman postituskulua)

Tilauksen voit tehdä myös sähköpostitse luote@luote.fi

 

 

 

Tilaa julkaisuja

Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen jäsenyys
Yhdistyksen jäsenyys oikeuttaa jäsenhintaan.
Voit myös ottaa yhteyttä luote@luote.fi tai 050 3631213
Voit tutustua tietosuojaselosteisiin tästä