Blogi

29.12.2017

Lyhytpsykoterapioilla on korvaamaton paikkansa, jos oma-apuoppaiden, nettiterapian ja ohjannan tarjoama apu ei riitä. Kognitiivinen lyhytterapia tarjoaa tukea ja muutosvoimaa.

3.12.2017

lokakuun ensimmäisenä. Paljon uutta ja mielenkiintoista ja pikkuriikkisen vanhaa ja tuttuakin on näihin kuluneeseen kahteen kuukauteen mahtunut.

29.9.2017

Luote Oy:ssä alkaa vahdinvaihdon aika lähestyä. Uusi toimitusjohtaja Sari Kotaja ottaa ohjat käsiinsä 1.10.2017 lähtien! Hän on jo koko kesän ajan hiljakseen perehtynyt Luote Oy:n nykytoimintaan, historiaan ja tuleviin suunnitelmiin ja haasteisiin mm.

4.7.2017

Hei, Olen Sari Kotaja, syys-lokuussa aloittava Luote oy:n uusi toimitusjohtaja. Tulen Kokkolasta, jossa asun vanhakaupunki Neristanissa puolisoni ja kahden kissan kanssa. Koulutukseltani olen kognitiivinen psykoterapeutti YET, psykologian maisteri ja kauppatieteen tohtori.

10.5.2017
Anna-Maija Kokko

Kulunut vuosi 2016 on mennyt varsin monipuolisen koulutustarjonnan merkeissä. Vuotta aloitettiin Mindfulnessin (Mymind koulutuksen) ja persoonallisuustyylien (tunteiden säätelyn ja kiintymyssuhteiden) näkökulmasta, sekä kivun hoidon keinoista kognitiivisessa psykoterapiassa.